İş

İş Bankası Workup Girişimcilik Programı İş Kuleleri’nde devam edecek

Farklı sektörlerde 100 girişimi mezun eden Türkiye İş Bankası’nın ana destekçisi ve bu yıl 6.’sı olan Workup Girişimcilik Programı ve Workup çatısı altında devam eden programlar Workup İş’te yürütülecek. Paylaşımlı ofis konseptine sahip olan Kule, İş Kuleleri’nde hayata geçirildi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, İş Bankası ve iştiraklerinin genel merkezinin, farklı ölçekteki girişimlerin ve girişimcilik ekosisteminin temsilcilerinin yer aldığı İş Kuleleri ile Türkiye’nin girişim odaklı ilk banka şubesi Workup’ın merkezi oldu. girişimcilik programları, aynı zamanda bir “girişimcilik üssü”dür. dönüşür.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Genel Müdürü Hakan Ortan, girişimcilik, kurumsal girişim sermayesi yatırım fonları, yurt dışı inovasyon merkezleri, teknoloji alanındaki faaliyetlerinin çatı markası Workup ile güçlü bir ekosistem oluşturduklarına değindi. tabanlı yeni nesil iştirak portföyü ve girişimcilik şubeleri.

Workup İş Kule’nin, İş Kuleleri’ni bu ekosistemin merkezi konumuna getirme yaklaşımlarının bir parçası olduğunu belirten Ortan, “Bir başarı öyküsü yazan, tek boynuzlu atları olan ve onlarla birlikte çalışan girişimcilerin etrafında kümelenen girişimler, bir başarı öyküsünü tekrarlama olasılığını artırıyor. Bu konuda Workup İş Kule gibi girişimcilerin ortaya bir şeyler çıkardığı yerler kıymetli.

Girişimcilerin kendi ekosistemimizde kümelenmesini sağlıyor, ardından teknoloji geliştirdikleri alanın oyuncularıyla buluşturuyoruz. Teknolojiyi olabildiğince klasik iş alanlarına dahil ederek ve girişimcilerin gücünden yararlanarak Türkiye’nin kalkınmasına katkıda bulunmaya çalışıyoruz.”

Türkiye’de en çok verimliliği artırmaya ihtiyaçları olduğunu belirten Aran, şunları kaydetti:

“Dönem, verimliliğin ve hareketliliğin arttığı dönemdir. Verimliliği artırmazsak, büyümeyi ve kişi başına düşen milli geliri artıracak alanlarda istediğimiz molayı veremeyiz. Bunun yolu da girişimciliği, gelişen iş alanlarıyla birleştirmekten geçer.” verimsiz olduğunu gözlemliyoruz İş Bankası 2024 yılında 100. yılını kutlayacak Klasik bir banka olarak değil özünde bir teknoloji şirketi olarak görüyoruz.Teknolojiyi en verimli şekilde kullanarak girişimcilik ekosistemini de besliyoruz.

Hedef belirlemek ve bu hedeflere ulaşmak için kararlılıkla ilerlemek için genç girişimcilere çok değerli roller düşmektedir. Ancak sunulan fırsatlar, gerçek anlamda kullanıldığında bir maliyete dönüşebilmektedir. Ortada konuşacak yerler yaratırsak birbirimizi duyabilir ve beslenebiliriz. Birlikte iş yapmanın ve birlikte başarmanın gücüne inanıyoruz. Dijital çağda hiçbir kurum kendi başına başarılı olamaz.”

İş Bankası ekosistemi ile çalışma fırsatı

Modern bir mimariye ve aynı anda 30 kişinin kullanabileceği bir çalışma alanına sahip olan Workup İş Kulesi, sınırsız ve hızlı internet, kafe alanı, kişiye özel kilitli dolaplar, özel sunumlar ve toplantı salonları gibi girişimcilerin ihtiyaç duyacağı imkanları sağlıyor.

İş Bankası’nın girişimcilik ekosisteminin diğer unsurlarıyla birebir lokasyonda konumlanan Workup İş Kule’de startup’lar da geniş networking ve iş geliştirme fırsatlarından yararlanabiliyor. Ortak ofis, Workup programı kapsamında düzenlenen eğitim ve etkinliklere de ev sahipliği yapıyor.

Levent İş Kuleleri Çarşı bölgesinde yer alan ofis, her hafta Pazartesi ve Cumartesi günleri 08:00 – 20:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Öncelikle Workup markası altında yürütülen programlara dahil olan startup’lar, program mentorları ve diğer işletmeler de kapasiteleri uygunsa paydaşlarına sunulan alandan faydalanabilmektedir.

haberakpinar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu